Mail van christenen

We krijgen veel mail van christenen. Op de een of andere manier voelen zij de behoefte om ons uit te leggen dat wij op de verkeerde weg zijn.
Vanuit hun geloof geredeneerd hebben ze gelijk. Wij accepteren Jezus niet als onze verlosser en dus zij we verdoemd. (Markus16:16: die geloofd zal hebben, en gedoopt zal zijn, zal zalig worden; maar die niet zal geloofd hebben, zal verdoemd worden).

Vanuit onze religie bezien zijn we echter onze eigen verlosser en is de mail van christenen overbodig.

Satanisten accepteren andermans religie zolang anderen de satanist accepteren in zijn religie. De mail die wij krijgen laat echter een bedenkelijk niveau aan de kant van de christen zien.

Dit is een voorbeeld van wat we regelmatig ontvangen:
"wanneer komen jullie stelltje morehead er nou eens achter dat je een verloren zaak koopt."


Kan het niet een beetje intelligenter? Als je als christen dan toch de moeite neemt om ons te schrijven, laat dan op zijn minst een goede kant van je geloof zien.

Nog een voorbeeld:
"jullie spooren voor geen moer je kan geen eigen regels verzinnen en volgens mij weten jullie noggenneens wat satan betekend dat is de wet van materie dus jullie aan bidden de duivel mogolen en die heeft ook regels jullie zogenaamde eigen regels jah en dan ga je dalijk lekker naar de hel moet jullie lekker zelf weten maare dat verhaaltje over je wat goed is en kwaad met je water en zout slaat ook nergens op ga lekker knikkeren ofzo en begin gewoon niet aan dingen waar jullie geen ballen verstand van hebben."

Het moge duidelijk zijn, dit soort mail vernietigt het beeld van de vredelievende, vergevingsgezinde christen.

Heren en dames christenen als u dan toch de behoefte om ons te schrijven niet kunt onderdrukken, probeer dan een hoger niveau na te streven dan dit.